Grønt tag på huset- Grønne tage

GRØNNE TAGE
BÆREDYGTIGT DESIGN

Hurtig levering

GØR DET SELV ELLER
LAD OS STÅ FOR PROJEKTET

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

leverandør & byggepartner

BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Taget er den oplagte overflade at forbedre med en grøn tag løsning. Væggene er naturligvis også en oplagt mulighed og vil være med til at skabe et moderne design.

Store byggerier med flade tage i det offentlige rum, er perfekte til at skabe nye grønne opholdsarealer samtidigt med, at der tilbageholdes store mængder vand.

Grønne Tage, Grønne Vægge og Grønne Støjhegn er alle med til at understøtte områdets biodiversitet.

Vi tilbyder både rådgivning, materialeleverancer og udførelse – du vælger selv omfanget.

FÅ ET RÅD FRA EN AF VORES 
TAG & FACADE SPECIALISTER

Bæredygtigt
Energi
Effektivt Nordisk
Design

FORDELE VED GRØNNE TAGE

Grønne Tage har et stort vandoptag og giver insekterne uforstyrrede levesteder. Samtidig beskyttes taget mod UV-stråling, vind og vejr hvilket forlænger tagets levetid betydeligt.

Som bonus nedsættes behovet for opvarmning og nedkøling af huset. Vækstlagets tykkelse er afgørende for effekten som er størst ved brug af tørv. 

Ved solceller på taget medvirker tagets lave overfladetemperatur til op mod 25 procents øget effektivitet i forhold til tagpap.

HVORFOR VÆLGE OS

Grønne-Tage.DK, som er i familie med NaverGruppen, består af et erfarent hold af Tag & Facade nørder. Vi har både eksperter i egen-produktion og udførelse. 

Navergruppen repræsenterer stærke europæiske producenter af langtidsholdbare materialer. Hos os får du faglig sparring og handler direkte med importøren.

NAVERGRUPPEN

NAVER- DESIGN

Grønne-Tage.DK er i familie med NaverGruppen AS og består af et erfarent hold af Tag & Facade nørder. Vi har både eksperter i egenproduktion og udførelse. Navergruppen repræsenterer stærke europæiske producenter af langtidsholdbare og cirkulære materialer.

 

Hos os får du faglig sparring og handler direkte med importøren.

Godt håndværk og ædle materialer er vort DNA gennem generationer.

 

NaverGruppen er specialiseret i Tag & Facade og har Danmarks største udvalg af produkter i zink, kobber og aluminium. Vi forhandler også naturskifer til tag og facade og andre bæredygtige produkter som sedumtag, græstag og cirkulære inddækningsprodukter mv.

Vidste du...?

 

  1. At et grønt tag kan etableres med helt op til 45 graders hældning
  2. At et grønt tag forbedrer effekten af solceller med op til 25%
  3. At grønne tage og vægge bliver co2 neutrale på få år
  4. At levetiden på tagets membran forøges med mere end 50%
  5. Et grønt støjhegn kan nedsætte støj belastningen fra vej eller nabo med mere end 12 db.
  6. At vandoptaget kan være op til 100 liter pr kvm på grønne tage og meget mere i et grønt støjhegn
sommerhus med græstag - lille

Følg med i et af vores
mange projekter

Grønne-Tage.DK leverede og monterede et Tørve Tag til et skønt sommerhus i Nordsjælland. Vi har valgt at fremhæve netop dette projekt, da det som et af de første i Danmark fik mulighed for at anvende LEADAX ROOV membran som undertag. Navergruppen AS er dansk importør af LEADAX-produkter og har fokus på at erstatte miljø- og brandfarligt tagpap med. et bæredygtigt alternativ.