Tag Match

Brug vores TagMatch system til at finde den helt rigtige løsning til dit tag.

POPULÆRE PRODUKTER

Du finder tilbehør og meget mere under ovenstående kategorier.

VEJEN TIL ET GRØNT TAG

vejledning

Et sedumtag er til dig, der gerne vil gøre dit tag grønnere. Har du en tilbygning, en garage eller et skur med fladt tag (hældningsvinkel på mindre end 5°) er det nemt. Så kan du nemt selv anlægge et grønt tag fra grønne-tage.dk. Har du et tag med en vinkel mellem 5° og 25°, så er en standardløsning fra grønne-tage.dk også en god løsning af højeste kvalitet. Ved taghældninger over 25° anbefaler vi, at du kontakter os med henblik på en tilpasset løsning.

Vælg først om du ønsker græstag eller sedumtag. Herefter afhænger dit grønne tag valg, af tagets hældning og konstruktion. Op til 15 graders hældning anbefaler vi ved naturtage en løsning af tørv. Ved sedum en anbefales en samlet bakkeløsning med sikringsprofiler. Ved mellem 15 og 35 graders hældning anbefales sedummåtter eller tørv med sikringslister hver 3. meter. 

Et tørvetag (græs) opbygges af først en vandtæt membran fx tagpap. Tørven placeres direkte ovenpå med den ønskede frøblanding. Denne løsning isolerer bedst og er nemmest at håndtere. 

Sedumbakker monteres ovenpå en vandtæt membran, en beskyttelsesdug og eventuel rodbeskytter. 

HVORFOR VÆLGE OS

Grønne-Tage.DK, som er i familie med NaverGruppen, består af et erfarent hold af Tag & Facade nørder. Vi har både eksperter i egen-produktion og udførelse. 

Navergruppen repræsenterer stærke europæiske producenter af langtidsholdbare materialer. Hos os får du faglig sparring og handler direkte med importøren.