TIL ARKITEKTER

GRØNNE TAG & FACADE
LØSNINGER

Grønne byområder er afgørende for et bæredygtigt miljø. Som arkitekt tænker du i dag oftere og oftere den nye konstruktions, restaurerings eller renoverings indvirkning på omgivelserne.

 

Stigende urbanisering skaber øget behov og fokus på bæredygtig arkitektur. Cirkulær, økologisk eller klimasikker konstruktion er afgørende for at skabe en grøn og levedygtig by. Grønne områder tilbyder talrige økonomiske og økologiske fordele. Nedenfor kan du læse om, hvordan Grønne-tage.dk’s grønne løsninger til tag og facade kan betyde for dit design.

 

Grønne-tage.dk er din leverandør og byggepartner til bæredygtige løsninger til tag og facade, levende vægge og grønne støjhegn.

 

I samarbejde med Sempergreen og Nittedal forsøger vi at gøre danske byer til et mere bæredygtigt sted ved at tilbyde produkter, der skaber bæredygtige arealer og vegetation med det samme.

Omhyggeligt dyrkede sedum plantemåtter har altid mindst 95% dækning, når de leveres, hvilket giver et direkte grønt og bæredygtigt resultat. Sempergreens Sedum-tæpper er ideelle til parker, skråninger, rundkørsler og andre offentlige områder, hvor du ønsker modent jorddække inden for en enkelt dag.

GRØNNE TAGE

for Arkitekter

Grøn løsning skovbrynet Lyngby

FÅ ET RÅD FRA EN AF VORES 
TAG & FACADE SPECIALISTER

HVORFOR VÆLGE OS

Grønne-Tage.DK, som er i familie med NaverGruppen, består af et erfarent hold af Tag & Facade nørder. Vi har både eksperter i egen-produktion og udførelse. 

Navergruppen repræsenterer stærke europæiske producenter af langtidsholdbare materialer. Hos os får du faglig sparring og handler direkte med importøren.

NAVERGRUPPEN

NAVER- DESIGN

Grønne-Tage.DK er i familie med NaverGruppen AS og består af et erfarent hold af Tag & Facade nørder. Vi har både eksperter i egenproduktion og udførelse. Navergruppen repræsenterer stærke europæiske producenter af langtidsholdbare og cirkulære materialer.

 

Hos os får du faglig sparring og handler direkte med importøren.

Godt håndværk og ædle materialer er vort DNA gennem generationer.

 

NaverGruppen er specialiseret i Tag & Facade og har Danmarks største udvalg af produkter i zink, kobber og aluminium. Vi forhandler også naturskifer til tag og facade og andre bæredygtige produkter som sedumtag, græstag og cirkulære inddækningsprodukter mv.